LOSKOMEND BEHANGPAPIER


Vocht in de muren kan heel wat gevolgen hebben. Niet alleen aan de structuur van je muur, maar ook aan de afwerking kan heel wat schade komen. Schimmel op de muur kan bijvoorbeeld leiden tot het loskomen van behangpapier. Aan de achterzijde van het behang is daarom vaak schimmel te zien. In dit geval is het behang niet meer te redden en dient het volledig vervangen te worden nadat het vochtprobleem is opgelost.

LAST VAN LOSKOMEND BEHANGPAPIER DOOR VOCHT?

Laat je vochtprobleem bestrijden.

BEHANDELING

In de meeste gevallen wordt de muur behandeld door het injecteren van hydrofobe vloeistof, zoals bij beschadigd pleisterwerk.

Na de behandeling moet de muur eerst uitdrogen voordat hij weer kan behangen of geverfd worden. Het uitdrogen van de muur kan enkele maanden duren, afhankelijk van de dikte van de muur. Ook in dit geval is het verven van de onbehandelde muur geen oplossing voor het vochtprobleem.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so' - libMagickWand.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: